صفحه اصلی/پارافین تراپی, سالن/پارافین اسطوخودوس واندر وکس

پارافین اسطوخودوس واندر وکس

52,000 تومان

پارافین واندر وکس

wonder wax PARAFFIN cosmetic

  • ظرفیت گرمایی بالای پارافین سبب باز شدن منافذ پوست می شود.
  • این امر به کاهش دانه های سر سیاه و سر سفید می گردد.
  • گرمای اعمال شده در پارافین تراپی سبب  کاهش چین و چروک و روشنی پوست را به دنبال دارد.
  • دارای خاصیت شادابی، مرطوب کنندگی ، تازه کننده و روشن کننده پوست می‌باشد.

توضیحات

پارافین واندر وکس

پارافین تراپی یکی از خدمات نوینی است که در اغلب کلینیک‌ های زیبایی پوست و یا سالن‌ های مجهز آرایشی و زیبایی انجام می‌ گردد. پارافین تراپی  شیوه ای عالی برای بهبود وضعیت پوست است که خشکی، زبری و پینه‌ های احتمالی را به خوبی از بین می‌ برد.

پارافین خواص بهداشتی و آرایشی متنوعی دارد. مثلا در زمینه‌ی آرایشی، چنین کاربردهایی دارد:

از پارافین تراپی معمولا برای بهبود وضعیت پوست دست و پاها استفاده می‌شود. پارافین نوعی نرم‌کننده‌ی طبیعی است و به نرمی و انعطاف‌پذیر شدن پوست کمک می‌کند. استفاده از آن برای پوست باعث ایجاد رطوبت می‌شود و بعد از پارافین تراپی هم، رطوبت ایجادشده در پوست حفظ می‌شود. علاوه‌براینها، در باز کردن منافذ پوستی و از بین بردن سلول‌های مرده هم نقش مهمی ایفا می‌کند و پوست را شاداب‌تر و یک‌دست‌تر نشان می‌دهد.

مزایای درمانی پارافین 

درمان آرتروز                                                              ؛

رماتیسم مفصلی

فیبرومیالژیا؛

سایر مشکلات حرکتی مفاصل.

پارافین درمانی مانند حرارت‌درمانی عمل می‌کند و به افزایش گردش خون، تسکین ماهیچه‌ها و کاهش سفتی مفاصل می‌انجامد. ضمن اینکه اسپاسم یا گرفتگی عضلات و التهاب ناشی از رگ‌به‌رگ شدن و پیچ خوردن مفاصل را هم التیام می‌بخشد

روش مصرف

پارافین را از محفظه جدا کرده و در گرم کننده مخصوص قرار دهید .صبر کنید تا دمای پارافین به دمای مدنظر یعنی تقریبا 39 درجه سانتی گراد برسد.سپس محدوده ای از بدنتان که قصد دارید اقدام درمانی روی آن صورت پذیرد را تا 5 مرتبه در پارافین وارد و خارج کنید ،تا خوب به پارافین آغشتنه گردد. بهتر است پس از هر اقدام چند ثانیه صبر کنید تا پارافین روی پوست شما خشک شود. سپس منطقه آغشته به پارافین را با مشمایی پوشانده و روی مشما را نیز با یک حوله نرم بپوشانید 15 تا 20 دقیقه صبر کنید و سپس حوله و مشما را از روی پوستتان بردارید.
توجه: در جا خشک و خنک نگهداری شود. ( دمای 10 تا 25 درجه سانتی گراد) نزدیک گرما و شعله قرار نگیرد

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پارافین اسطوخودوس واندر وکس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 1 =